Maak kennis met ons bestuur

Een team van enthousiaste bestuursleden zet zich voortdurend in om jouw belangen zo goed mogelijk te behartigen en leuke activiteiten te organiseren. Naast dit dagelijks bestuur zijn er uiteraard nog heel wat andere fanatieke leden waar we op kunnen rekenen. Maak hieronder kennis met de bestuursleden die jouw aanspreekpunt en spreekbuis zijn om actuele thema’s aan te kaarten. Heb jij interesse om het bestuur te vervoegen? Neem dan gerust contact met ons op!

Christiaan Picard

Voorzitter

Een spreekbuis voor onze ondernemers, woont en werkt graag in onze gemeente. Helpt graag mensen zowel zakelijk als privé, sport veel en geniet graag van het leven!

Dirk Kennis

Secretaris

Als verzekeringskantoor gespecialiseerd in zelfstandigen en kleine ondernemingen hechten wij heel veel belang aan een bruisend ondernemersklimaat in ons werkgebied.  Daarom zetten wij ons met plezier en enthousiasme hiervoor in.

Marijke Peeters

Bestuurslid

Een verhaal dat begon als zelfstandige, ondertussen ex-zelfstandige. Vooral trots op onze mooie ondernemersvereniging waarin ik het bestuur samen met mijn vrienden met veel liefde en plezier ondersteun waar nodig! Zo zorg ik bv. steevast voor knallende animatie op onze evenementen.

Marcel Roosens

Penningmeester

Interieurwerken & Penningmeester en lid adviesraad GECORO

Ludo Leirs

Bestuurslid

Geboren en getogen in Sint-Antonius. Al meer dan 30 jaar zaakvoerder van drankenhandel MISTER DRINKS. Intussen een gevestigde waarde binnen de Middenstand.

Steven Kemland

Bestuurslid

Als zelfstandige audio consultant en medezaakvoerder van de groene kaai engageer ik me graag in deze ondernemer vereniging, waar ik met veel plezier samen met Dirk de planning van de braderij uitwerk.

Pia Van Looveren

Bestuurslid

Ook als ‘niet-etalerende-handelaar’ ben je deel van deze ondernemers organisatie. En samenwerken met een grote glimlach en veel enthousiasme, daar sluit ik mij graag bij aan.