De laatste zondag van de maand is het weer kermis in St-Antonius. Reeds jaar en dag staat de kermis garant voor tal van nevenactiviteiten. Ook dit jaar is dat niet anders.

Op zaterdagnamiddag trappen De Snotneuzen de festiviteiten af met de Kindervolkspelen. Naast verschillende volkspelen zijn er uiteraard ook weer mega springkastelen waarop de kleinsten zich volledig kunnen uitleven terwijl mama en papa genieten van een gezellig samen zijn op het St-Teunisplein.

St-Antonius Feest neemt ‘s avonds de fakkel over met de eerste Foorfuif. Tijd om de beentjes te strekken.

Zondagvoormiddag kunnen de sportievelingen het beste van zichzelf geven tijdens de Sint-Theunis Run. 6, 12 of 21 km…iedere deelnemer kiest zelf welke afstand. Op het kermisterras kunnen supporters rustig iets drinken en de sporters hun vochtpeil terug op niveau brengen. Naast kinderanimatie is er dit jaar de eerste editie van de Ukkepuk Loopfiets Cup. Start is voorzien om 14u. Eveneens voor de eerste keer dit jaar vindt het Schoonwandelen plaats op zondagavond. De Nederlandstalige coverband Maïs zorgt voor een sfeervolle afsluiter op zondag.

Traditiegetrouw zorgen de Feestneuzen voor de kers op de taart van de kermis met de Volkspelen op maandagmiddag. Fun verzekerd! Inschrijven is de boodschap.

Ondernemersvereniging St-Antonius Bruist wenst alle initiatiefnemers en deelnemers alvast heel veel succes. En ja hoor, St-Antonius zal weer bruisen op 24, 25 en 26 augustus!

Tot op het St-Teunisplein