Home/Inschrijven/Lidmaatschap
Lidmaatschap2019-07-18T08:52:08+02:00

Word lid van onze ondernemersvereniging

Schrijf je in en boost jouw zaak!

Door lid te worden boost je jouw eigen zaak. Hierdoor krijg je een platform waar je problemen kan aankaarten. Bovendien zorgen je vermelding op onze communicatiekanalen en je deelname aan de publieksactiviteiten voor extra zichtbaarheid. Tot slot is het ook gewoon een leuk netwerk van vrienden die interessante ideeën uitwisselen.

World lid & geniet van deze voordelen

Voor elke ondernemer in Sint-Antonius

Alle handelaars, ambachtslieden, vrije beroepen en ondernemingen die gevestigd zijn in Sint-Antonius, kunnen lid worden van de ondernemersvereniging. Deze geografische afbakening biedt extra voordelen. Andere leden leren jou kennen, waardoor ze zelf beroep op jou zullen doen en jou zullen aanraden bij hun cliënteel. Je klantenbestand breidt dus uit.

0
per jaar
0+
leden
0%
bijstand

Extra exposure voor jouw zaak

Stap één voor elke ondernemer is bekendheid. Dat kan perfect via de ondernemersvereniging. Zo zullen duizenden bezoekers van onze activiteiten jou zien wegens je gratis deelname. Ook in andere periodes van het jaar krijg je zichtbaarheid via onze digitale kanalen.

  • Incl. gratis stand op jaarlijkse braderij.
  • Incl. gratis stand op jaarlijkse kerstnocturne.
  • Exposure op de website & sociale media.

Een sterke meerwaarde voor elke ondernemer

Lynn Van Keymeulen

D&L Vastgoed

Samenkomen met zelfstandige ondernemers, uitbouwen van een eigen netwerk, deelnemen aan het organiseren van plaatselijke evenementen ( Braderij, Kerstnocturne, Nieuwjaarszangers…) zorgt voor een samenhorigheid onder locale handelaars. Sint-Antonius bruist en leeft.  D&L Vastgoed is alvast overtuigd en hoort hier graag bij !

Foto Wim van Assche

Wim Asselberg

Fintro Sint-Antonius

“Door de activiteiten van de ondernemersvereniging kom ik op een andere manier in contact met mijn klanten. Dat versterkt de band met hen. Zo kan ik nog beter inspelen op hun vragen en behoeften.”

Marleen Hellings & Ronny Luyckx

Frituur De Grote Goesting

"Door de activiteiten die worden georganiseerd, worden de mensen terug gemotiveerd om in eigen dorp te gaan shoppen. Het persoonlijk contact maakt alles zóveel gezelliger!"

Start jouw lidmaatschap

Overtuigd om lid te worden? Wacht dan niet langer en meld je hier aan. Zo boost je niet alleen jouw eigen zaak, maar word je ook ineens lid van een grote groep vrienden die op regelmatige tijdstippen samenkomen tijdens informatieve of ontspannende activiteiten. Niet alleen een voordeel voor jouw professioneel leven, maar ook voor jou persoonlijk!

Eerste inschrijving lidmaatschap

200,00 voor 1 jaar

Je bent niet ver meer van je lidmaatschap bij de ondernemersvereniging.

Het enige wat je nog moet doen is onderstaande velden zo gedetailleerd invullen en het lidgeld overmaken.

Heb je nog vragen? Kijk eens bij de veelgestelde vragen (F.A.Q.). Het antwoord daar nog niet gevonden? Neem dan gerust contact met ons op via info@sintantoniusbruist.be

Veelgestelde vragen

Je schrijft je in via dit formulier. Op de volgende pagina zal je nogmaals gegevens moeten invullen m.b.t. tot jouw onderneming. Daarna is het enkel nog betalen, simpel!
Ja. Iedere 12 maanden na jouw inschrijving wordt jouw lidmaatschap automatisch verlengd.
Dat kan. Je kan ditzelf beheren onder Mijn Account. Let wel op, als je deze niet voor de nieuwe termijn stopzet, wordt deze automatisch verlengd.
Dat is zeker mogelijk. Stuur een mailtje naar info@sintantoniusbruist.be en wij zien wat wij voor je kunnen doen!
Ga naar de bovenkant