Marktkramer2020-05-01T13:39:59+02:00

Braderij voor marktkramers

Niks zo aanlokkelijk dan een overvolle braderij zonder lege plaatsen. Jij kan ons hier als marktkramer bij helpen. Opkomst gegarandeerd. Deel zeker ook jouw ervaringen zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de kwaliteit van onze braderij jaarlijks verbetert.

Braderij 2021 Marktkramer

105,00 80,00

Deelnameprijs marktkraam op braderij Sint-Antonius 4 juni 2021

Deze optie dient mee afgerekend te worden wanneer u alcoholische dranken verkoopt in uw marktkraam, cateringkraam of stand van uw vereniging. Deze alcoholische dranken dienen te voldoen aan het algemeen braderijreglement.

Praktische informatie

De braderij vindt jaarlijks op de eerste vrijdag van juni plaats. Voor 2021 zal dat op 4 juni zijn. De place to be is het centrum van Sint-Antonius, meer bepaald de Handels- en Kapellei. Het publiek kan van 18u tot 24u een bezoek brengen aan de braderij.

Op de dag zelf dien jij je tussen 13.30u en 16u aan te melden op het secretariaat van de braderij voor het afhalen van jouw standnummer. Deze is gelegen bij Brasserie Anno 1907, Handelslei 55.
De beschikbare opties voor je stand dit jaar zijn 3, 6, 9 en 12 meter. Deze kan je aanduiden bij jouw online inschrijving.
Opbouw van de stand vindt plaats tussen 14u en 18u. Afbraak van standen begint  vanaf 24u.
Verkoop van alle handelswaren zijn toegelaten, behalve:

Frieten, hamburgers, hot dogs of andere gefrituurde snacks
Sterke dranken en cocktails met een alcoholpercentage hoger dan 20%. Onder sterke dranken wordt verstaan: alle gedistilleerde drank en alle andere alcoholhoudende dranken van meer dan 22 %.
Zijn wel toegelaten: wijnen – champagne – sangria – bieren. Fruitjenevers en cocktails zijn dus niet toegestaan.

Tijdens de aanmelding op de dag zelf controleren wij of je administratief in orde bent met je leurkaart. Opgelet: Wij behouden het recht om jouw activiteit te weigeren indien je hier niet mee in orde bent.
Google map kaart van Handelslei 55

Het toekennen van een plaats, en het al dan niet toelaten van uw stand is en blijft de keuze van de organisatie van de braderij. Indien dit pas besloten en / of gemeld wordt na betaling zal uw gestort deelnamegeld teruggestort worden.