Braderij voor kermiskramers

Wie houdt er niet van de kermis? Gegarandeerd plezier voor jong en oud, iets wat perfect in de filosofie van de braderij past. Heb jij een kermiskraam die bij ons nog niet te vinden is? Laat het weten en vergroot het plezier voor onze inwoners!

Inschrijving Braderij 2021 – Kermiskramers

Heb je interesse om deel uit te maken van de druk bezochte braderij op vrijdag 17 september in het centrum van Sint-Antonius? Vul dan alle velden zo gedetailleerd mogelijk in. Wij contacteren jou zo snel mogelijk ter bevestiging en houden je op de hoogte van alle praktische info.

  Praktische informatie

  De braderij vindt in principe jaarlijks op de eerste vrijdag van juni plaats. Voor 2021 zullen we éénmalig naar het najaar gaan, en zal de braderij plaatsvinden op vrijdag 17 september. De place to be is het centrum van Sint-Antonius, meer bepaald de Handels- en Kapellei. Het publiek kan van 18u tot 24u een bezoek brengen aan de braderij.

  Op de dag zelf dien jij je tussen 13.30u en 16u aan te melden op het secretariaat van de braderij voor het afhalen van jouw standnummer. Deze is gelegen bij Brasserie Anno 1907, Handelslei 55.
  Opbouw van de stand vindt plaats tussen 14u en 18u. Afbraak van standen begint  vanaf 24u.
  Verkoop van alle handelswaren zijn toegelaten, behalve:

  • Frieten, hamburgers, hot dogs of andere gefrituurde snacks
  • Sterke dranken en cocktails met een alcoholpercentage hoger dan 20%. Onder sterke dranken wordt verstaan: alle gedistilleerde drank en alle andere alcoholhoudende dranken van meer dan 22 %.

  Zijn wel toegelaten: wijnen – champagne – sangria – bieren. Fruitjenevers en cocktails zijn dus niet toegestaan.

  Google map kaart van Handelslei 55

  Het toekennen van een plaats, en het al dan niet toelaten van uw stand is en blijft de keuze van de organisatie van de braderij. Indien dit pas besloten en / of gemeld wordt na betaling zal uw gestort deelnamegeld teruggestort worden.